23 August 2017, 01:43:55
Navigare
· Romania istorie
· Traditii si obiceiuri
· Bucuresti foto audio
· Bucuresti-ul vechi
· Romania turistica
· Romania orase
· Muntii Carpati
· Muntii Bucegi
· Delta Dunarii
· Delta
· Romania manastiri
· Meleaguri moldave
· Castelul Peles
· Pestera Piatra Altarului
Video Romania
· Traditii si obiceiuri
· Traditii si obiceiuri sezatoare
· Traditii si obiceiuri oierit
· Traditii si obiceiuri cojocarie
· Traditii si obiceiuri moara
· Slujba bisericeasca
· Traditii si obiceiuri sanziene
· Orase video
Utile
· Harti trasee Carpati
· Harta judetelor
· Harti Bucuresti
· Centrul Vechi renovat
· Întrebări frecvente
· Forum de discuții
· Contactaţi-ne
· Căutare
·
· Articles
· Locuri de munca
Parteneri
Romania te iubesc!
Întrebări frecvente: Probleme de autentificare și înregistrare
Întrebări frecvente >Probleme de autentificare și înregistrare
De ce nu mă pot autentifica?De ce sunt scos afară din forum automat?De ce trebuie să mă înregistrez?M-am înregistrat cu ceva timp în urmă dar nu mă mai pot autentifica?!
Mi-am pierdut parola!Sunt înregistrat dar nu mă pot autentifica!
De ce nu mă pot autentifica?
V-ați înregistrat? Serios vorbind, trebuie să vă înregistrați pentru a vă autentifica. Ați fost exclus de pe site (un mesaj vă apare pentru a vă indica acest lucru) ? Dacă da, ar trebui să contactați adminstratorul site-ului sau forumului pentru a afla motivul. Dacă sunteți înregistrat și nu sunteți exclus și tot nu vă puteți autentifica, atunci verificați foarte bine numele de utilizator și parola. De obicei, aceasta este problema. Dacă nici aceasta nu este soluția, luați legătura cu administratorul forumului pentru că forumul ar putea fi incorect configurat.
Top
De ce sunt scos afară din forum automat?
Dacă nu activați opțiunea Autentifică-mă automat la fiecare vizită, atunci când vă autentificați veți fi autentificat doar pentru o perioadă prestabilită. Această măsură previne ca cineva să se folosească de contul dumneavoastră. Pentru a rămâne autentificat, bifați această opțiune la autentificare, dar acest lucru nu este recomandat dacă accesați forumul de la un calculator utilizat de mai multe persoane, cum ar fi de la o bibliotecă, cafenea internet, facultate etc
Top
De ce trebuie să mă înregistrez?
S-ar putea să nu fie nevoie, depinde de adminstratorul forumului dacă e nevoie să vă înregistrați sau nu. Oricum, înregistrarea vă va oferi acces la opțiuni care nu sunt disponibile utilizatorilor anonimi cum ar fi imagini asociate, mesaje private, trimiterea de email-uri altor utilizatori, înscrierea în grupuri etc. Durează doar câteva momente să vă înregistrați , așa că vă recomandăm să vă înregistrați.
Top
M-am înregistrat cu ceva timp în urmă dar nu mă mai pot autentifica?!
Cele mai probabile motive sunt: ați folosit un nume de utilizator inexistent sau o parolă greșită (verificați-vă email-ul pe care l-ați primit când v-ați înregistrat) sau administratorul a șters contul dumneavoastră dintr-un motiv sau altul. Dacă motivul este al doilea, atunci poate nu ați scris nici un mesaj ? Se obișnuiește ca forumurile să excludă periodic utilizatorii care nu au scris nimic pentru a reduce mărimea bazei de date. Încercați să vă înregistrați din nou și să vă implicați în discuții.
Top
Mi-am pierdut parola!
Nu intrați în panică! Parola dumneavoastră nu poate fi refăcută, dar poate fi resetată. Pentru a realiza acest lucru, mergeți la pagina de autentificare și folosiți legătura Mi-am uitat parola, urmați instrucțiunile și ar trebui să puteți să vă autentificați în scurt timp.
Top
Sunt înregistrat dar nu mă pot autentifica!
Mai intâi verificați dacă ați introdus numele de utilizator și parola corect. Dacă sunt corecte, atunci fie, dacă este activată opțiunea COPPA și ați dat bifat Sunt de acord cu aceste condiții și declar că am sub 13 ani la înregistrare, va trebui să urmați instrucțiunile primite, fie contul dumneavoastră trebuie să fie activat. Unele forumuri obligă ca toți utilizatori noi să își activeze conturile , fie către dumneavoastră personal, fie de către administrator înainte de a vă puteți autentifica. Când v-ați înregistrat ați fi aflat dacă este necesară activarea. Dacă ați primit un email atunci urmați instrucțiunile. Dacă nu, sunteți sigur că ați specificat corect adresa de mail ? Unul din motivele pentru care activarea este folosită este pentru a preveni abuzul de către utilizatori pirat anonimi. Daca sunteți sigur că adresa de mail folosită este corectă atunci încercați să contactați administratorul.
Top
Translate this page
langthis!
Mesaje scurte
Trebuie să te conectezi
pentru a posta un mesaj.

29/06/2011, 20:52
Descopera ROMANIA! Informatii turistice, traditii, obiceiuri romanesti. Cool
Harti


Online Stats
Guests online: 1
Members online:
no members online


registered members: 35
unaktivated members: 0
newest member: Alessia Lupu

user today: 22
user online: 1
Max. onlinerecord: 31
Max. per day: 1295
user yesterday: 35
user month: 838
Entire users: 168864

last 24h:
Pagină generată în 0.11 secunde - 72 interogări 404,609 vizite unice